Danmarks hyggeligste festival vil vi tillade os at kalde Thy Rock, men – tag ikke fejl, for der var ikke mindre end ca 10.000 gæster til festivalen, der løb af stabelen den 23. og 24. juni 2017…. Sankt Hans heksen måtte vente, for der var masser af andet knald på under den nordvestjyske himmel… Festen blev indledt med TV-2, som fra stor scene gav den hele armen.. Steffen Brandt var i humør, og allerede ved starten kl 13.00 var der godt besøg på Dyrskuepladsen, hvor Thy Rock afvikles..

Belært af tidligere års vandkaos var der sikret tunge jernplader til musikernes trailere, som kom i en lind strøm, og for vi andre dødelige var der udlagt et tykt lag spåner i de områder, hvor risikoen for mudderbad ellers kunne have været overhængende…. Nu viste det sig, at regnen kun faldt i en meget kort periode under koncerten med Birthe Kjær, men det gav blot ekstra folk i teltet, og hendes koncert blev da også indledt med et taktfast “Birthe, Birthe, Birthe.,..” fra de forventningsfulde Thyboer… og – Birthe kom, så og sejrede på bedste vis….

Fredagen bød endvidere på navne som Infernal, Aura, Carpark North, Johnny Madsen band og nattens sidste strofer stod gamle Larsen for….

Tingstrup Skoles elevband var igen i år programsat på ‘Den lille vilde’ scene i fjerneste hjørne, og der optrådte endvidere Siamese og Electric Guitars i løbet af dagen.

Lørdag fyrede ‘Vi elsker 90erne’ et fedt show af på Stor Scene… Der var diskoteksrytmer, hoppende artister og publikum var vilde… Stemningen blev hurtigt kørt op på højeste gear med bl.a. ‘Me & My’, ‘Twentyfour Seven’, ‘Peter Andre’, ‘DJ Sash’ og ‘Cut ‘n Move’ samt ‘Mr President’ … Fuld kredit til det show… Alle var vågne og lørdagen godt startet…

Programmet for lørdag bød endvidere på sol og vekslende skydække samt en god vind, men – det er man vant til i Thy, så stemningen var på plads og publikum ligeså til ‘Wafande’, ‘L.O.C’, ‘Burhan G’, ‘Nik & Jay’,’Phlake’ og ‘Suspekt’ samt ikke mindst det nye stjernedrys på de danske scener – Jacob Dinesen… Jacob Dinesen udstråler samme autoritet i sin stemme, som vi i sin tid oplevede med Søren Sko, så forventningerne til en lang og stærk karriere er absolut store…

Også mindre navne gjorde sig positivt bemærket rundt på scenerne, så vi nød bl.a. ‘Krain’ på Den lille Vilde sidst på eftermiddagen.

Se vore fotos på facebook… publikum og kunstnere fra Thy Rock 2017 | FREDAG | LØRDAG |
Se vores special galleri med fotos fra Vi Elsker 90erne – også på facebook
Her er en ekstra fotostribe med Infernal

Fotografer: Bo Christensen & Bo Kornum