KONKURRENCE …. VIND … VIND …. VIND
Vi vil godt præmiere jeres aktive medvirken i pressefotos.dk gallerier, så den 24. juli 2018 vil vi checke alle album med fotos fra 2018 Nibe Festival – det foto, der har opnår flest likes er vinderbilledet. Blandt de der så har liket netop vinderbilledet, vil der blive trykket lod, og den udtrukne vinder, vil få tilbudt en plakat 50x70cm af et valgfrit foto med en af de optrædende kunstnere ELLER selve vinderbilledet, hvis den pågældende er afbilledet på det.
EXTRA!! … Mathilde Falch​ har været så sød at sende os en signeret CD, som vinderen også får med… Tusind tak til Mathilde

Sådan gik festivalen 2018

Det var en bragende flot sommerdag, der havde sat os stævne onsdag i Skalskoven… Støvet hvirvlede om ørerne på os efter lang tids tørke, men træerne stod smukt grønne, alle faciliteter var på plads, og vi fandt som vanligt ind i backstageområdet og konstaterede væsentlige forbedringer i forhold til tidligere år… Ja – naturligvis først og fremmest vejret, men også presseteltet var oppet i væsentlig grad, så det var muligt at arbejde under dejlige forhold.. Tak for det til festivalledelsen.. Vejret holdt sig rimeligt samtlige dage, og der faldt ikke en dråbe regn.

Vi havde i år en lille udfordring i forhold til persondataforordningen i år, men – vi tror på tilgivelse fra de mange gæster, vi gennem festivalen tog fotos af. Skulle du finde et foto, hvor du ikke synes om at være offentligt til skue, så kontakter du os bare, og så bliver du omgående forsynet med sort bjælke eller helt fjernet Det var vores oplevelse under festivalen, at I alle sammen rigtig gerne vil vise, hvor fedt der er på Nibe og, at sjove ansigtsudtryk er en del af det.. I øvrigt undrer vi fotografer os over, I unge altid stikker tungen ud, når vi fotograferer. Hvis der er en, der kan komme med en god forklaring er vi parat til at belønne med et af vore fotos i print…

Musikken på Nibe er en blanding i 3 kategorier… De uprøvede og prøvede lokale og/eller mindre kendte kræfter, det traditionelle festivaltog, der vandrer fra festival til festival og så den 3. kategori, som er stjernestøvet, der kun kommer til den ene festival.

Hestepladsen er fyldt, når de sikre publikumsmagneter som Rasmus Seebach, carpark North, Thomas Helmig eller AQUA gi’r den gas. Men også Magtens Korridorer, Suspekt og Johnny Madsen Band var i år med til at forhindre, man bare lige kunne komme frem og tilbage gennem menneskemassen… Folk stod som sild i en tønde til disse sikre kort.

Om den musiske kvalitet er der ikke meget at sige. Rutinen er på plads, og så er der vel ikke så meget mere at sige om det.. Dog fornemmede vi, at Alex Vargas med den markante bas var ved at banke siderne ud på toiletvognene. Onsdagen bød i øvrigt på lækkerier med først Big Boi og senere med irske The Script. Turboweekend fik sagt tak og farvel, og Jacob Dinesen fik prøvet kræfter med store scene også. Tidligere år har han skabt succes på blå scene.

I reservatet, fik Mathilde Falch i dagens anledning besøg af sin far Michael Falch, som lyttede med i kulissen. Asteroid Galaxy Tour, med Mette Lindberg, gav den gas med alle deres kendte numre, HUSH – med den underskønne Dorthe Gerlach – samt Go Go Berlin gjorde det godt, men troede man at søstrene fra Velvet volume var dem der skulle sætte mest gang i Reservatets publikum så tog man fejl, for da Ude af kontrol gav koncert fredag aften endte næsten ude af kontrol og blev stoppet inden det blev for meget.

På Blå Scene var det en oplevelse at komme til party med Lil Xan… Kæft, de var skæve og vilde folk, så vores fotograf blev på det nærmeste slæbt direkte ind på scenen og tilbudt den allerbedste plads til at skyde fotos… Vores vanlige ydmyghed gjorde dog, at vi holdt os … næsten… i kulissen.

Vi kunne ikke nå alle koncerter, men i vores snak med publikum under festivalen fik vi et rigtig godt indblik i den tilfredshed, der kendetegner Nibe Festival gæsterne. Det viser sig jo også i pre-sale af billetter år efter år. Der er fra vores side ingen tvivl om, at Nibe Festival er en af de bedst organiserede festivaler i Danmark med en imødekommende og effektiv ledelse.

Nyd fotos – på facebook. Del, like, tag og kommenter, som du lyster. Download og anden anvendelse er ikke tilladt. Kontakt fotografen for evt aftale.

Fotos fra onsdag
Fotos fra torsdag
Fotos fra fredag
Fotos fra lørdag

Tekst: Bo Christensen, pressefotos.dk
Fotos: Bo Kornum & Bo Christensen – pressefotos.dk