Det var et spændende projekt, der rullede af stabelen i Det Musiske Hus, Frederikshavn denne fredag den 13. januar 2016. Alene valg af dato burde have advarer arrangøreren, og med både X-Factor og en VM-håndboldlandskamp på TV kunne man have frygtet en katastrofe.

DET BLEV EN BRAGENDE SUCCES.
ALBUM er et nyt koncept, udviklet i samarbejde med musikchef Ole Amstrup, Det musiske Hus og musikmiljøet i Nordjylland. Konceptet bygger på at en koncert byder på musikken fra ét af ikonerne fra den moderne musik, iscenesat og udført af et sammensat band med rødder i Nordjylland. Basis er et 6-mands band bag FS Orlonn – frederikshavner og west-coast sangskriver – og bandet er så suppleret med musikere og kor fra alle hjørner af landsdelen.

Vi kom det hele igennem – fra ‘Hotel California’ over ‘New Kid in Town, Life in the Fast Lane, Wasted Time, Victim of Love, Pretty Maids All in a Row, Try and Love Again’ – indtil albummets sidste skæring ‘The Last Resort’… Ingen tvivl om, at der er lagt mange kræfter i at få sammenspillet til at fungere. Vokalarrangementerne haltede lidt i enkelte passager, men men men… så skulle jeg jo lige knibe mig i armen og holde fast i, at det IKKE var Eagels, der stod på scenen… Et bragende bifald fra de 300 publikummer samt stående applaus var ikke til at tage fejl af..

Et nyt koncept er født. Premieren var fantastisk, og det lover godt for de kommende koncerter i Støvring, Aars og Aabybro senere på sæsonen.

Fotos og reportage: Bo Christensen, pressefotos.dk

Se fotos fra aftenen HER