Koncerten blev indledt med et sæt, hvor den lille sangfugl Pam Rose begejstrede salen med sin klokkeklare stemme og sikre guitarspil. Smukt og gribende indledning på en fantastisk aften.

‘Life is very short and there’s no time for fussin’ & fightin’ my friend! – Sammen med Chet Atkins har The Beatles helt sikkert været inspirationskilde for Tommy Emmanuel. På en af sine guitarer har han med en tuschpen skrevet teksten, som stammer fra det kendte Beatles-hit: ‘We can work it out’.

Tommy Emmanuel selv startede ud med hæsblæsende fingerekvilibrisme. Hans talent er uimodståeligt, og enhver habil guitarist, som var i salen, går vist hjem og sælger spaden efter at have fået en lektion i, hvordan sådan et instrument skal håndteres… Hold da op for en fejende flot, imponerende og præcis aflevering – og så med det glimt i øjet, der viser, hvor stort et overskud, Tommy Emmanuel i realiteten har… Bedst som vi oplevede tempo, satte han tempoet op uden at miste hverken akkuratesse eller smilet..

All photos copyrighted by: Bo Christensen

 

3082 | Peter Astrup3119 | Pam Rose 3111 |Pam Rose 3105 | Pam Rose 3096 | Pam Rose 3095 | Pam Rose 3088 | Pam Rose 3081 | Musikkens Hus, AalborgMusikkens Hus, Aalborg3134 | Tommy Emmanuel3126 | Tommy Emmanuel3133bw | Tommy Emmanuel3156 | Tommy Emmanuel3206 | Tommy Emmanuel