Endnu en folkefest løber af stabelen i foråret 2017 – Studie 5 i DR-byen lægger rum til liveshows, semifinale og den store grande finale den 31. marts – hvor den endelige vinder kan kåres…

FINALEN
Det var en dramatisk aften i Studie 5, DR-Byen i Ørestaden….

Egentlig var der lagt op til en forventet afslutning, hvor Morten Nørgaard ville blive stemt ud i første runde og, hvor de 2 nattergale Mia og Chili skulle dyste om guldet og samarbejdet med Dallas Austin i forhold til en CD-udgivelse, men men men…..

Sofie Linde fik skabt den rette følelse, da showet skulle starte. Hendes kærlige måde at omfavne høj og lav, lille og stor, kendt og ukendt var igen det gode bindemiddel i sceneskiftene, hvor hun fik givet deltagerne støtte og opbakning, så nerverne ikke skulle løbe af med de unge stjerner.

Mia var klart den, der var mest berørt aftenen igennem.. Med en skarp koncentration lavede hun en perfekt aflevering. Det sad lige i skabet. Chili strålede med sin skønhed og smukke fremtoning, som om hun ejede ikke blot scenen men hele Studie 5… Øjnene var præcise, smilene blændende og attituden kærlig og dejlig… En sand stjerne, som – i al beskedenhed – endnu engang præsterede fabelagtigt… 2 stjerner med topkarakter på deres sangtalent..

Morten bevægede sig flot igennem sine sange. Stemmen pitcher ikke, men – er det nødvendigt for at skabe resultater? X-factor handler vel om at skabe relationer til publikum og seere og derved sikre sig det største antal købere/stemmer – og til syvende og sidst viste resultatet, at Morten Nørgaard blev en særdeles overraskende – og overrasket – vinder af X-factor 2017 foran Chili og med en synilgt skuffet Mia på tredjepladsen.

Under de indlagte pauser ved afstemninger blev vi underholdt fejende flot af Gulddreng, som blev backet godt op af live-show deltagere fra årets X-factor. Endvidere kom den voldsomt eksponerede Ed Sheeran på scenen dels solo og dels med band og gav prøver på sine successer. Tak for en god aften til publikum, deltagere, værtinde Sofie Linde, dommerne og Have Kommunikation, som har serviceret pressen under hele forløbet. Tak, Karen-Sofie for kaffe, mad og vand…

Se fotos fra finalen her

SEMIFINALEN
En højspændt semifinale, hvor det for alvor strammede til, ikke blot mellem deltagerne – men i særdeleshed mellem dommerne…. Ord og vendinger blev genstand for debat, og begrebet ‘synge falsk’ var hurtigt omdannet til ‘mest særprægede stemme’ – og vendt fra fiasko til succes. Spændende at følge finalen fredag aften – og opleve Mia, Chili og Morten Nørgaard igen præstere smukt, ægte og godt fra scenen. Stor ros til aftenens værtinde Sofie Linde, som med sit milde væsen sikrede at alle deltagere blev omfavnet og rost for deres indsats… Mor Sofie fristes man til at kalde hende 🙂

Foto og tekst: Bo Christensen, pressefotos.dk

Link til fotos fra semifinalen

Alle fotos er omfattet af fotografens copyright og må derfor alene kommenteres, likes og deles på facebook. Download samt anden anvendelse kræver fotografens godkendelse. Kontakt fotografen direkte.