Huset i Hasserisgade lagde grund til en rigtig hyggelig lille grill festival, med ikke mindre end 3 kunstnere på musikplakaten….

Første levende billede var Marie Frank, som vi jo alle kender for bla. “Under The Water” eller “Whoops Wrong Daisy” bare for at nævne et par af hendes hit. Hun gav en rigtig dejlig koncert hvorefter hun gik ud blandt publikummet, hvor hun snakkede og signerede plader.

Mikael K & Klondyke vores lokale nordjyske Troubadur, var næste kunstner på scenen, han gav den med både sjove fortællinger og sange om det gamle Aalborg, til publikummet’s store fornøjelse

Aftenen sluttede af med hovednavnet Mathilde Falch, der nyder stor popularitet i det Nordjyske, sidst hun spillede i “Huset” var det for en stopfyldt sal. og hun har absolut ikke mistet sin popularitet siden sidst…
En forrygende og nærværende koncert, hvor hun spillede alle sine hits. og som altid viser sin sårbarhed, når hun fortæller om hendes triste og hårde fortid, Jeg er så glad på både hendes, men sandelig også på alle vi andres vegne over hun er kommer så hel ud “på den anden side” og hun giver os dejlige sange om både fortid og nutid….

Alt i alt en forrygende aften i selskab med en masse glade mennesker og 3 dejlige kunstnere

Se alle billederne her

Foto: Bo Kornum | Pressefotos.dk