Over 140 kvinder havde valgt at købe billet til eventen ”Kvinden I Fokus”, som blev afviklet lørdag d. 6. april 2019, i Farsø Rådhuscenter. Foredraget blev en underholdende affære og en god start på en eftermiddag, som også bød på shopping og oplevelser rundt i Farsøs butikker.
Jim Lyngvild fortalte om mange personlige livserfaringer og kom med klare holdninger til livet under hans foredrag, der kom vidt omkring. Fra vikingernes verden til opskrifter fra hans cremeserie Nordic med urter fra den hundrede år gamle bog omhandlende Flora Danica opskrifter.
Dagens gæst fortalte ærligt om hans samliv med Morten Paulsen, som har varet i 17 år og stadig er stærkt. En uvurderlig del af den succes, som Jim Lyngvild har i dag, blev tillagt samlivet med Morten Paulsen.
Jim blev også spurgt om hvor mange folk han havde på sin lønningsliste, og det måtte han erklære at han faktisk ikke viste, da det er Morten der står for økonomien, da Jim ikke interesserer sig for penge. “Penge er bare et middel, der kan realisere min idéer” lød det fra Jim.
Jim Lyngvild fik også handlet lidt under hans besøg i Farsø. Blomsterforretningen Farsø fik en special ordrer efter Jim Lyngvild havde set nogle blomsterdekorationer til håret, som pigerne i blomsterbutikken havde lavet og udstillet. Han bestilte straks nogle stykker som skulle bruges til en fotosession med modeller hjemme på Ravnsborg om søndagen.
Bag ”Kvinden I Fokus” står Farsø Handelsstandsforening og Farsø Rådhuscenter, som sammen gerne ville forkæle kunderne med oplevelser og lidt ekstra shopping oplevelser i butikkerne.
Mange af Farsøs butikker havde åbent og deltog også med gode tilbud til de deltagende damer.
Matas havde for eksempel en stand med Jim Lyngvild cremer og parfumer.
Guldsmeden Diamanten gav tips til rengøring af smykker.
Tøj -og skobutikkerne i Rådhuscenteret havde alle de nye forårsvarer på hylderne.
Udenfor centret havde Tøjeksperten disket op med masser af tilbud til damer og herrer. Så deltagerne kunne også komme hjem og forkæle deres mænd med lidt nyt tøj.
En anden lokal butik var Nyt Syn Farsø, som havde masser af solbriller og mode stel i udstillingen.
KJ-gulve længere nede af gaden havde også åbent og de havde tilbud på gardiner og boligindretning.
Mvh.
Fotograf Kim Trier Larsen