Projekt udviklet i samarbejde med organisationen Touch of Africa.

I en tid, hvor tilstrømningen af mennesker af anden etnisk herkomst end dansk er kraftigt stigende, har organisationen Touch of Africa inviteret til samarbejde omkring et projekt, der skal vise, at kvinder af anden etnisk herkomst er både stærke, målrettede og stabile i deres tilnærmelse til dansk kultur og livet som dansker, uden at de derved mister deres rødder. At leve som udlænding i Danmark og blive opfattet som dansker under rejser til oprindelseslandet kan efterlade mennesket med en tomhed i forhold til identitet og tilhørsforhold, og den frustration er en væsentlig del af baggrunden for, der politisk er megen fokus på netop vore nydanskere og deres gøren og laden.

Touch of Africa vil gerne vise, at kvinderne – som er den gruppe, der statistisk har det vanskeligst ved at integrere sig – har både saft og kraft til at uddanne sig og skabe respekt omkring sig i deres nye land, hvor de lægger deres families grundsten til at være og føle sig dansk.

Fotograferne Bo Kornum og Bo Christensen er med i projektet som fotografer og nedenfor kan du se nogen af de fotos, det er blevet til.

Introfotos – deltagere fra Miss Ethnicity Woman 2016