Jeg havde glædet mig til at høre temaet fra James Bond 1 -2 -3 osv, billedligt talt- for Caroline Henderson kan noget med stemmen så det bliver storladen.

Hun havde kun medbragt en pianist og en altmuligmand, og da de tre startede med en salme, havde jeg bange anelser for eftermiddagen.

Det var dog grundløst for der blev præsenteret musik fra mange genrer, og carolines altmuligmand skiftede fra Violin til Gitar derefter Banjo og sidst men ikke mindst hawaiigitar.

En lang intro på dette instrument åbnede for Carolines version af Amazing grace,og det fik hårene til at rejse sig. Kirkerummet var helt fyldt ud af klange.

Pianisten havde nogle flotte helt keith jarret`ske improvisationer, og Carolines kærlighed til jazz kunne høres i det meste af musikken.

2 gange under koncerten blev publikum involveret, og specielt under sidste sang -Dejlig er Jorden, formåede hun af få en stemning frem som gjorde at jeg kom i julestemning, og der skal altså noget til.

Caroline Henderson kan noget med stemmen som ikke mange andre kan.Hun kan lyde som en lille følsom pige for i næste sekund at være utrolig powerfuld, og det er noget af det der gør at hun er værd at bruge en eftermiddag på.
Tak til Vor Frue Kirke, Aalborg

Foto: Bo Kornum
Tekst: Ib Jørgensen

Flere billeder her