Carole King og James Taylor er nogle af verdens største hitmagere, og det er deres musik, vi fik hyldet i showet ‘You’ve Got A Friend’, som indeholdt alle de kendte hits af de to musikikoner.

Aftenens koncert var en musikalsk rejse med de største hits af de to verdensberømte sangere og sangskrivere smukt performet af de 5 musikere fra Great Britain.

Den dejlige Kyla Brown med hendes fortryllende stemme – sang såvel som når hun på det blødeste engelsk fortalte anekdoter og bandt koncerten sammen, mens fingrenes letløb over flygelets tangenter passede så troværdigt ind i hele opsætning og stemning… Dejligt at være der…

Carole King kaldes den mest succesfulde kvindelige sangskriver i den sidste halvdel af det 20. århundrede, og hun har skrevet intet mindre end 118 pophits, der er strøget ind på den amerikanske hitliste mellem 1955 og 1999. De fleste kan nok stadig synge med på sangene ‘You’ve Got A Friend’, ‘You Make Me Feel (Like A Natural Woman)’ og ‘Will You Still Love Me Tomorrow’. Den talentfulde sangerinde og sangskriver har vundet fire Grammy Awards, er kommet i Hall of Fame og har solgt 75 millioner albums verden over.

James Taylor er ligeledes kendt for ‘You’ve Got A Friend’. Han indspillede sin udgave af Carole Kings sang i 1971, og den blev også et kæmpehit verden over. Hans helt store gennembrud kom med sangen ‘Fire & Rain’ i 1970. Han har vundet fem Grammy Awards, er kommet i Rock and Roll Hall of Fame og har solgt mere end 100 millioner albums på verdensplan.

Ud over Kyla Brown var frontend på scenen bestyret af Bill Lennon… Hans sprøde guitarspil med indfølingsevne og dejlig klang stod flot til hans fyldige stemme, som i samsang med Kyla gav rigtig god mening. Lidt mere i baggrunden havde yderligere 3 musikere taget opstilling – Dominik Told, Jim Bloomer og Ashley Abbott.. alle velspillende og i samspillet fungerede de godt. En dejlig aften med en god variation af genrer, dog mest i jazz, folk og bluesretning, og Europahallen var som skabt til den relativt intime stemning, som de ca 400 mennesker var vidne til… Flere burde være kommet her på denne Valentine Day event.

Tekst og foto: Bo Christensen, Pressefotos.dk

Flere fotos på vores Facebookside her.