Det var de gode, stabile kunstnere, der satte hinanden stævne på Thy Rock, kombineret med tidens stærke danske navne. Gammel vin på gamle flasker og ny, spændende oplevelser i kombination, tilsat den altid dejlige stemning, der hviler over den lille festival på Dyreskuepladsen, midt i Thisted…. Utroligt, at der stadig findes mulighed for, at den lokale befolkning og de tilrejsende kan finde sammen i så dejligt et samspil. Festivalen var igen en succes, og vi håber, du vil nyde vore fotos fra festivalen.

HUSK: Der er copyright på alt materiale, men har du interesse i et eller flere af vore fotos, så kontakt fotografen direkte enten her eller via vores facebookprofil. Såfremt vi konstaterer uautoriseret anvendelse af vore fotos, vil vi naturligvis forfølge det med fakturering.

Fotografer:
Bo Kornum, pressefotos.dk
Bo Christensen, pressefotos.dk