Måske Danmarks bedste start up band ? For dem betyder det intet at klokken kun er 13:30 og regnen står ned i stride strømme, de skal nok få startet en fest og få folk til at trodse regnen, ved godt de ikke selv syntes det er så “rock and roll” at spille midt på dagen, men det betyder ikke de ikke giver sig 100 % for det gør de, ALTID. og uanset om er til Infernal eller ej, så vil de “fange” dig…
Og er der ting jeg elsker, så er det når et band gider ! Modsat trenden, der griber om sig, med bare møde op i det tøj man går og står i, så gider Infernal, Tror det lykkedes Lina at skifte 5 gange og Paw 2-3 gange under koncerten, og det er i mine øjne med til at højne oplevelsen, tage det ekstra step, få lavet røg kanon geværer, ishockey masker med lys og autotune mikrofon, dansere der også skifter under koncerten…. det hele er med til at give en super helheds oplevelse
Ved godt det måske ikke er sød musik i Paw’s ører, fordi han hellere vil spille om aftenen, men er der festivaller der har bruge for at få åbnet dagen med stil og få publikummet med fra starten, så skal er Infernal et sikkert kort.

Som altid super underholdende, uden forbehold!

Flere Billeder her