Vores første besøg i Byparken, Vejle – et dejligt musiksted, hvor sikkerhedskontrol og retningslinjer generelt er nemme at forholde sig til… På programmet stod den legendariske Sir Cliff Richard, og som intro, havde arrangøren fået ingen mindre end Brødrene Olsen – Jørgen og Noller – på scenen.

De 2 erfarne brødre skød direkte fra hoften med kendt materiale gennem en lille times varm og dejlig koncert. Veloplagte afleverede de deres kendte materiale.

Parken var pakket, da endelig den 75-årige legende, Sir Cliff Richard kom på scenen… En flot repræsentant for sin aldersgruppe med et glad, drenget ansigt og en spændstighed, som vidner om både træning og sund livsstil.. Stemmen er den kendte; kontakten til publikum var på plads fra første fløjt, og med charme, stærk mimik og præcision, serverede Sir Cliff den ene efter den anden af de sange, som flertallet af publikum kendte til hudløshed… Ja – jeg vil anslå gennemsnitsalderen for publikum til at ligge omkring de 60-65 år, men vi så da også yngre fans i flokken af glade musikelskere..

Jeg gik en tur rundt i Vejles gader under den senere del af koncerten denne augustaften. Vejret var solrigt omend solen var ved at gå ned i horisonten, men det var en rigtig sommeraften med romantik i luften…. Lyden af min ungdoms kærlighedssange summede i luften, og når jeg passerede en port, som gav lyden fra koncertpladsen yderligere power, blev jeg lige ramt igen af drømme, varme, kærlighed og den ubekymrede verden, som hørte teen-age-årene til… Tekster og melodier var til at synge med på, og med ‘The Young Ones’, ‘Summer Holiday’ og mange, mange flere ørehængere satte jeg mig glad ind i min bil og kørte hjemover..

Tak til Cliff Richard for en god, solid og kærlig omfavnelse i musikkens verden og tak til Vejle Musikteater for et godt arrangement i Byparken, Vejle.

Fotograf: Bo Christensen, pressefotos.dk

Fotos fra koncerten kan du se her

Se lidt fotos fra Brdr. Olsens opvarmning til koncerten