Color Run | Aalborg 2016

 


COLOR RUN er blevet en større og større begivenhed – ansporet af vores glæde ved farver, fest og bevægelse.. Tusinder tilmelder sig diverse motionsløb rundt i landet, og COLOR RUN er så et af de kortere rent længdemæssigt med sine 5 kilometer, men til gengæld er der et festfyrværkeri af farver indlagt på ruten. (Klik her for alle billederne)
5 stationer er udstyret med masser af farvepulver, som sprøjtes og hældes ud over deltagerne, som løbet igennem ændrer de pæne og rene ansigter og påklædning til farveorgier af bedste slags…. Fra blå over gul, til grøn og pik for til sidst at løbe spidsrod gennem regnbuestationen, hvor alle 4 farver bliver hvirvlet op blandt og på deltagerne.
Afslutningen i målområdet er ikke mindre festligt, da der fra scenen initieres yderligere farvekast, og for at gøre det mest muligt festligt, kastes der ekstra farveposer ud til deltagerne, som så står for fyrværkeriet..
Pressefotos.dk var igen i år repræsenteret med kameraer til COLOR RUN 2016, Aalborg…
Fotografer: Bo Kornum og Bo Christensen

Du kan købe kopi af vore fotos til dkr 150,- stk. Kontakt os enten her på facebook eller her og vedhæft billedet. Du får billedet i højeste opløsning, med eller uden loge, efter dit valg. og kan så selv få det printet. Betaling via mobilepay til den konkrete fotograf.
Alle fotos er omfattet af © copyright, så undlad venligst at downloade billeder til anden anvendelse. Du er meget velkommen til at dele, like, tagge alle vore fotos.