Studenterhuset havde gjort lidt af et scoop, idet det var lykkedes dem at booke det nye store Danske fænomen Iris Gold.

Iris Gold, er stadig ikke 100% slået igennem i Danmark, men udlandet kender hende, for hun har allerede haft store gig’s ude i verden, uden jeg kan vide det med sikkerhed, tror jeg højdepunktet for hende, må have været da Robbie Williams (staff) ringede og spurgte om hun kunne være i Abu Dhabi, kun 2 dage senere, for at opvarme for Robbie….. Det lød der naturligvis et ja til i røret!
I år har man b.la. kunne opleve Iris på både Roskilde festival og de Grønne Koncerter. Hendes musik bliver ofte kaldt R’N’B, hvilket jeg ikke er helt enig i, efter min mening er det Fusions musik, hvor der indgår både funk, Jazz, rock og Disco m.m.
Hun gav en fantastisk koncert på Studenterhuset, hvilket jeg er overbevist om at samtlige publikummer der, er enig i, synd for de der ikke var der!
lov mig at holde et vågent øje med, hvornår hun næste gang gæster nordjylland, og sørg så for ikke at gå glip af hende der.
Tjek også radiohittet “all i really know”
Se alle billederne fra koncerten her
Tekst og foto: Bo Kornum
Billederne er © pg må ikke downloades,

#irisgold, #studenterhuset #koncert #bokornum #pressefotos #funk #jazz #pop #rock #aalborg #visitaalborg #pressefotosdk #hippie #hanfidel